Alla bästsäljare
Anal Stretcher
  • Anal Stretcher

Anal Stretcher

Öppnar Sig I Analen

Storlek
119,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Anal Stretcher analpluggar från Passion by Swedwn finns i tre storlekar som ger dig en tillfredsställande upplevelse för anallekar.
Vilken storlek passar dig?.

Perfekt formad för otroligt njutbar stimulering.

Anal Stretcher har en kraftfull sugkopp så den sitter kvar i golvet om så önskas och den har smalt huvud som ger ett flexibelt tryck i analväggen.

Kilarna öppnas när du trycker på efter den är inne vilket skapar en helt fantastisk upplevelse.

Använd gärna vattenbaserat glidmedel.

Material: Hygienic silikon
Kroppsäker & Fri från Ftalater

Finns i storlekarna:
Beginner:
Total längd: 109 mm
Diameter: 30 mm

Intermediate:
Total längd: 136 mm
Diameter: 39 mm

Advanced:
Total längd: 153 mm
Diameter: 42 mm

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook