Alla bästsäljare
  • Ny

Classic Buttplug Small

Doc Johnson

149,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Classic Buttplug small är en klassisk svart buttplug som passar de flesta.
Den koniska formen gör att du själv väljer graden av penetration.

Doc Johnson har ett kraftigt stopp så den riskerar inte att åka in, du får ett bra handtag om du vill röra på den under tiden du har den på plats och  lätt ut få den.

Classic Butt Plug small är en liten perfekt formad analplugg som är ett måste i leksakslådan!
Den är tillverkad i ett medelhårt material.

Passar lika bra för män som för kvinnor.

Den släta ytan gör den lätt att rengöra efter användning.

Du kan med fördel trä en kondom på din buttplug när du använder den, så är den alltid ren och fräsch.

Total längd: 11 cm.
Största diameter: 2,4 cm
Diameter skaftet: 1,9 cm.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Analdildo Glas Hjärta

Detta är en helt underbar analdildo med en design som kommer ge dig en skön upplevelse med ett handtag i lätt rosa/lila hjärta. Allergivänlig och enkel att rengöra. Lägg dildon i kylen eller varmvatten då den behåller värme och kyla länge för ökad stimulering. Kompatibel med alla glidmedel. Levereras i en röd ask med lock. Gillar du analdildo så är denna...

Pris 299,00 kr
Mer
Finns i lager först

Följ oss på Facebook