Pipedream Wanachi Body Massager
  • Pipedream Wanachi Body Massager

Pipedream Wanachi Body Massager dildo

Uppladdningsbar

Color
SEK769.00
Tax included
Quantity

  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
Description

Wanachi Body Recharger är den första Wanachi kroppsmassagen med ett mjukt huvud och nacke som helt är tillverkat av Elite-silikon.
Drivs av en kraftfull uppladdningsbar motor.
Med den stänkskyddade Wanachi Body Recharger kan du njuta av att du aldrig behöver byta ut en ny uppsättning batterier igen, och aldrig oroa dig för röriga kablar.

Du kan välja mellan tio tysta vibrationsprogram. 
Håll strömbrytaren nedtryckt i tre sekunder för att slå på och tryck sedan på funktionsknappen vrid genom 3 intensiva hastigheter och 7 spännande pulserande sprogram. 

Med en premium, litiumdriven japansk motor, levererar Wanachi Body Recharger djupa, röra vibrationer, till skillnad från alla andra kompakta sladdlösa massager på marknaden.
Denna lättviktiga massager är ergonomiskt formad för extra komfort. 
Oavsett om du vill avlasta spänningar, minska muskelmattning eller njuta av ett lyxigt intimt möte med eller utan en partner, är det här oemotståndliga massager det perfekta valet.

Product Details
16 other products in the same category:

Follow us on Facebook