Alla bästsäljare
Hand Lår Och Fotfängsel
  • Hand Lår Och Fotfängsel

Hand Lår Och Fotfängsel

Kardborreband

149,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Bondagesett som håller fast handleder, lår och fötter ihop med varandra.
Detta är ett bra bondagesett som passar alla och går bra att använda redan under förspelet så väl som senare in i akten.
Bojorna är neoprenvadderade vilket gör att de känns mjuka även om du låter de sitta på länge.
Karborrebanden som håller ihop bojorna är mycket starka så du inte sliter upp dem av misstag när det blir riktigt skönt.

Då det är långa kardborreband så kan du justera dom mycket så dom passar dom flesta.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook