Alla bästsäljare
Fruity Love Glidmedel Swede
  • Fruity Love Glidmedel Swede

Glid Fruity Love Glidmedel Swede

Flera Dofter

Doft / smak
119,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Swede Fruity Love Smaksatt Glidmedel är ett smaksatt vattenbaserat glidmedel som passar till alla tillfällen, förspel, onani, lätt massage och oralsex. 
Glidmedlet har ett perfekt pH-värde på 4,5 vilket gör det optimalt tillsammans med både mannens och kvinnans könsorgan, där känsliga personer slipper risken för irritation.
Glidmedlet finns i en rad olika smaker, perfekt för en ny oralsex-upplevelse.

Vattenbaserat
Latex och kondomsäker
100 ml.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook