Alla bästsäljare

Pjur Woman Vegan Glide

Vegan Glidmedel

Volym
99,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Här är det perfekta vattenbaserade glidmedlet från Pjur med uteslutande veganska ingredienser, men vägrar kompromissa med kvaliteten och glidförmågan.

Pjur Woman Veganskt Glidmedel är vad du söker om du är vegan eller inte tycker om när djur plågas och testas på.

Här får du ett drygt och effektivt veganskt glidmedel. pH-balansen är perfekt anpassad efter kroppen, så att du tryggt kan använda det till såväl ensam, som sex och förspel.

Helt fri från parabener, paraffin, glycerin och gluten. Inte testad på djur.

Levereras i en praktisk flaska, och är lätt att dosera.

Finns i 30 och 100 ml.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook