Alla bästsäljare
Aqua Glide
  • Aqua Glide

Aqua Glide

Vattenbaserat

179,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Det idealiska glidmedlet för sensuella stunder!

Original Aquaglide vattenbaserad ger en enkel och tillförlitlig lösning när den naturliga fukten i slidan inte är tillräcklig eller för att spara på slemhinnorna.

Även utan detta problem känns det mycket mer spännande och mer intensivt.

Detta Aquaglide erbjuder över andra Lubes mångsidiga fördelar: Prova det, till exempel, som en högkvalitativ massageolja, som den idealiska komplementet för tillämpning vid användning av latex kondomer och våra förföriska sexeksaker.

230 ml.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook