Alla bästsäljare
Pjur Woman Toy Lube
  • Pjur Woman Toy Lube

Pjur Woman Toy Lube

För Sexleksaker

129,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Detta Vattenbaserade glidmedel från Pjur är krämigt och tjockare än de flesta glidmedel på marknaden, som är silkeslent. Lätt att applicera på leksaker och eller i andra lekar utan att droppa.

Enkelt att hålla på fingret och verkligen lägga det där det skall vara.

Glidmedlet är utan parfym, fritt från olja och fett.

Vilket gör det lämpligt att använda för alla typer av leksaker samt kan användas med latexkondomer utan några problem.

100 ml

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook