Alla bästsäljare
Wet Flavored Glide
  • Wet Flavored Glide

Wet Flavored Glide

Flera smaker

Doft / smak
139,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Det här är ett vattenbaserat glidmedel från tillverkaren Wet.

Det absorberas inte av kroppen lika fort som många andra vattenbaserade glid kan göra.

Det är allergivänligt och fritt från socker, går utmärkt att använda tillsammans med kondom och tvättas enkelt bort med varmt vatten.

Så varför inte sätta lite extra krydda på kärlekslivet och njut av den underbara doften/smaken kombinerat med en riktigt bra glidförmåga.

106 ml.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook