Alla bästsäljare
Eros Hybride
  • Eros Hybride

Eros Hybride

Vatten Och Silikonbaserat

149,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Eros Hybride Power Bodyglide både silikon och vattenbaserat.

Gillar du vattenbaserat glidmedel och vill ha lite drygare och mer långverkande effekt?

Då är det detta glidmedlet du söker, en perfekt kombinationen av både silikon och vatten har man framställt ett glidmedel du kan använda till allt, så som dina leksaker, med din partner både vaginalt och analt.

Njut ännu mer än tidigare av den silkeslena känslan som uppstår och går utmärkt att använda det tillsammans med kondom.

100 ml.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook