Alla bästsäljare
Yell Ooh Johan Let Me In Honey
  • Yell Ooh Johan Let Me In Honey

Yell Ooh Johan Let Me In Honey

7 Lägen

219,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Classic Vibrator av kroppssäker silikon med 7 vibrationslägen.

Johan är den perfekta vibratorn för dig när du vill behålla det enkla och klassiska med en modern design i toppklass.
Johan är gjord av underbar kroppssäker silikon med en fodrad design för extra stimulering, han har en kraftfull vibrator med 7 vibrationslägen för din njutning.

Total längd: 16,7 cm
Diameter: 3,1 cm
Vattensäker
Silikon
Fri från ftalater

Drivs med 2 AAA batterier. (Ingår ej, finns att köpa i shoppen.)

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook