Alla bästsäljare
Puma Sweden The Ring
  • Puma Sweden The Ring

Puma Sweden The Ring

Puma Swede Collection

499,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Äntligen är den här.

Puma Swedes egna sexleksakskollektion.

The Ring är en vibrerande ring som med enkelhet sätts på fingret och som ryms i handväskan.

Perfekt till förspelet, under sexakten eller när du är helt ensam.

Stor massageyta för att träffa klitoris i alla lägen. Uppladdningsbar och mycket diskret. Den finns alltid där för dig, hemma eller ute.

Som Puma Swede själv säger: Jag får väl anses vara något av en sexexpert. Tack vare min långa erfarenhet har jag även hunnit experimentera med sexleksaker och upptäckt vad som passar mig och min kropp bäst. Alla har vi olika behov och förutsättningar för ett sunt sexliv. Tillsammans med Freyja Toys har vi tagit fram en kollektion som ska passa alla olika behov och alla kvinnor. Avancerade produkter för enkel njutning.

5 olika vibrationsmönster

Laddas via USB

Vattentät

Tyst och diskret

Kroppssäker silikon

Puma Swedes kollektion ska användas med vattenbaserat glidmedel.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook