Alla bästsäljare
Silicone Finger Vibrator
  • Silicone Finger Vibrator
  • Silicone Finger Vibrator

Silicone Finger Vibrator

Mycero Feelstoys

199,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

I detta paket får du två stycken mycket smidiga och användbara fingervibratorer, med kraftfulla vibrationer, för användning över hela din och din partners kropp.

Trä på vibratorerna, som är tillverkade i mjukt och allergivänligt silikonmaterial, på era fingrar och använd dem för ökad stimulans under förspelet eller själva sexakten. De kommer garanterat att skapa ännu mera njutning under era hetaste stunder tillsammans.

Mycero från Feelz Toys är en välkänd och uppskattad liten fingervibrator, som bland annat fått högst betyg i Aftonbladets test av olika fingervibratorer.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook