Alla bästsäljare
Stud Bendie Curvy Dildo Black
  • Stud Bendie Curvy Dildo Black
  • Stud Bendie Curvy Dildo Black
  • Stud Bendie Curvy Dildo Black

Stud Bendie Curvy Dildo Black

Böjbar

279,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Denna Svarta Dildo Bendie ™ Power Stud ™ - Curvy Exotics är en läcker, mjuk och sensuell stud samt kraftfull och multi-directional.
Vibratorn är känd för att den är böjbar och lätt för att uppnå bästa positionering.
Den innehåller 3 stimulerande hastigheter och en motor som är konstruerad för att tillfredsställa till maximal njutning.
Den har en smidig tryckknapp för bästa hantering.
Precis lika säker som den är kraftfullt och sexig är denna intensivt njutbara vibrator gjord av ett ftalatfritt PVC-material, ABS och ABS med PU Cote-lock och ABS med silverplätering.

Drivs med 2 AA batterier. (Ingår ej, finns att köpa i shoppen.)
Vattensäker.

17.25cm x 5cmProduktdetaljer
14 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook