Alla bästsäljare
Lelo Toy Cleaning Spray
  • Lelo Toy Cleaning Spray

Lelo Toy Cleaning Spray

Rengör Sexleksaker

89,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

LELOs Antibakteriella Rengöringsspray:

Innehåller aktiva, antimikrobiella ingredienser, som visats kunna ta död på 99,9% av alla bakterier, medan tillsatta zinksalter minskar risken för irritation.

Innehåller varken alkohol eller parabener.
Detta lättapplicerade spray, med en formel som är pH-balanserad och innehåller ytterligare anti-virala och svampbekämpande egenskaper, är det säkraste och mest effektiva valet för rengöring av dina leksaker.

INSTRUKTIONER:
Spraya leksakens yta, låt verka i 5 sekunder och torka sedan rent med en luddfri trasa eller handduk. Den kroppssäkra formeln gör att du inte behöver skölja med vatten efteråt. Lämplig för användning med silikon-, gummi- och latexleksaker.

60 ml.

Produktdetaljer
10 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook