Alla bästsäljare
Super Stretch Silicon Sleeve
  • Super Stretch Silicon Sleeve
  • Super Stretch Silicon Sleeve

Super Stretch Silicon Sleeve

Träs på som en kondom

89,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Sleeve med kulor som förhöjer stimulationen. Tillverkad av silikon.

Detta är ett överdag, som gör att framör allt tjejen stimuleras under samlaget, men även killen får uppleva en lite annorlunda känsla. Ytan är både ådrig, ribbad och försedd med mjuka piggar och kulor för att ge mer varierad stimulans.Tänk på att penis inte ska vara blöt när överdraget träs på, då det lätt kan halka av. Överdraget är mycket töjbart så den passar alla storlekar. Det förlänger även ca 2-2,5 cm.

Om du efterfrågar en enkel produkt, som vare sig låter eller behöver batterier men som ger dig ökad stimulans under kärleksakten, då kan detta överdrag vara lösningen.

Produktdetaljer
1 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook