Alla bästsäljare
Penis enlarger pump
  • Penis enlarger pump

Penis enlarger pump

Penispump

279,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Har du sviktande potensproblem kan du med fördel använda dig av en pump.

Detta är en bra pump med god sugförmåga, som genom vakuum säkerställer erektionen.

Extra info
Denna pump har ett mjukt gummihölje i änden som gör att den utan problem sluter tätt kring penis.
Är din penis längre än 18 cm så är denna pump för kort. Har du en grövre penis än 4,5 cm i diameter så kan det också bli lite problem.

Tips
Använd potensring för hållbart resultat. Sätts på efter erektion erhållit och förhindrar att blodet rinner tillbaka.

Sextips
Om du ligger på rygg gör tyngdkraften det svårare att behålla erektionen eftersom blodet då rinner därifrån. Många män upplever också att erektionen blir hårdare när de är den aktiva partnern.

Info mått:
Pumpens djup: ca 18 cm.
Diameter innermått:4,5 cm

Produktdetaljer
6 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook