Alla bästsäljare
Ace Adjustable Cockring
  • Ace Adjustable Cockring

Ace Adjustable Cockring

Justerbar Penisring

49,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Linx Justerbara Ace Cock Ring är tillverkad av pvc.
Denna enkla men ändå effektiva penisring kan hjälpa dig att bibehålla en fastare och längre erektion och uppnå en starkare utlösning.

Den är helt justerbar och kan lätt avlägsnas. Det kan också bäras med kondom.

Kan användas runt penis, runt pungen och även runt hela paketet.

Pvc och metall.
Vattenbaserat glidmedel rekommenderas.
Latexfri.
Phthalate free.
Omkrets: 13 - 19 cm

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook