Alla bästsäljare
Fifty Shades Of Grey Prostata Analplug
  • Fifty Shades Of Grey Prostata Analplug
  • Fifty Shades Of Grey Prostata Analplug
  • Fifty Shades Of Grey Prostata Analplug

Fifty Shades Of Grey Prostata Analplug

Prostata Analplug

149,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Gjord

Fifty Shades of Grey Driven by Desire weekend collection är särskilt lämplig för nybörjare men med sin goda design är den en säker hit för alla nivåer av erfarenhet inom området.
En analplugg är ett extremt kittlande sätt att experimentera med anal njutning.
Analpluggen är till för att skapa njutning och är tillverkad av hög kvalitet.
Pluggen är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektionen designad i samarbete med författaren bakom de framgångsrika böckerna Fifty Shades of Grey. 
Ett sätt att använda pluggen är att föra in den precis när du närmar dig orgasm för att få en mer intensiv upplevelse.
Men oavsett hur du väljer att använda analpluggen är du garanterad fantastiska sexuella erfarenheter med intensiva orgasmer som följd. Denna analplugg är med andra ord ett köp du inte kommer att ångra.

Men oavsett hur erfaren du är med analpluggar är glidmedel nyckeln till en bra erfarenhet. I detta fall är det viktigt att ha koll på att glidmedlet som används till leksaken är vattenbaserat eftersom Driven by Desire är gjord av silikon.
Driven by Desire rengörs lätt med varmt vatten och ett rengöringsmedel speciellt framtaget för sexleksaker.
Driven by Desire kan användas både ensam eller med en partner.

En analplugg är ett extremt kittlande sätt att experimentera med anal njutning.

Penetrerande längd 7 cm och 2 cm i diameter.

Gjord i Silikon och fri från ftalater.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook