Alla bästsäljare

B-Vibe Trio Fjärrstyrd Analplugg

Fjärrstyrd Anal Dildo

995,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Fjärrstyrd Trio Analplugge från B-Vibe.

Den nyaste medlemmen i B-Vibe-familjen utmärker sig genom att ha 3 kraftiga motorer: en i spetsen, en i mitten, samt något nytt, en motor i pluggens hals som ger en särskilt pirrig rimmingstimulering utöver det vanliga.

Varför inte överlåta fjärrstyrningen till din partner och låt honom eller henne välja mellan de 8 vibrationsnivåerna och 9 mönstren.
Räckvidd på upp till 9 meter kan fjärrstyrningen användas både till fräck lek hemma, eller ute bland folk som i kön till kassan i mataffären mm.

Det mjuka silikonmaterialet utan separata delar gör analpluggen enkel att föra in och behaglig att bära. 
Den kan med fördel användas vid längre lekar, liksom den kan föras in innan ni går ut på stan då den är bekväm att bära i sig.
Den tystlåtna designen gör att dom runt dig inte hör att den är igång.

Uppladdningsbar via en medföljande USB-kabel.
2 timmars laddning ger 1 timmes pirrig lek.

Medicinskt silikon.
Ftalatfri.
Längd: 13,5 cm
Penetrerbar längd: 11 cm
Diameter: 3,2 cm på bredaste stället.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Analdildo Glas Hjärta

Detta är en helt underbar analdildo med en design som kommer ge dig en skön upplevelse med ett handtag i lätt rosa/lila hjärta. Allergivänlig och enkel att rengöra. Lägg dildon i kylen eller varmvatten då den behåller värme och kyla länge för ökad stimulering. Kompatibel med alla glidmedel. Levereras i en röd ask med lock. Gillar du analdildo så är denna...

Pris 299,00 kr
Mer
Finns i lager först

Följ oss på Facebook