Alla bästsäljare
  • Ny

Anal Play Best Butt Buddies

Startkit analt

169,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Best Butt buddies är ett set på 3 analpluggar från Toyjoy. Det är 3 olika storlekar small, medium och large. Så man kan börja töja försiktigt. Den är perfekt för dig som vill börja utforska anallekens värld med din älskare eller själv.

Storlek:

Small: 10 cm lång och 2 cm i omkrets

Medium: 12 cm lång och 2,5 cm i omkrets

Large: 12 cm lång och 3 cm i omkrets

Matrial: TPE

Använd glidmedel.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook