Alla bästsäljare
  • Ny

Vector WE-VIBE

Prostata Stimulator

1 100,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Vector från We-vibe är en prostatastav med kraftfulla vibrationer som ger dig maximal njutning. Den har två separata motorer som båda är mycket kraftfulla och som kan styras separat. På så vis kan du anpassa Vector efter alla dina behov.

Vibrationerna styrs enkelt med fjärrkontrollen eller via We-vibe's kostnadsfria app We-Connect. Med We-Connect kan du dessutom låta din partner styra dig oavsett om ni befinner er i samma rum eller på två olika kontinenter.

Många upplever att de blir uthålligare och får kraftigare orgasmer när de stimulerar prostatan samtidigt som de har sex. Vector har en ergonomisk design som är mycket bekväm och sitter stabilt på plats oavsett om du använder den på egen hand eller under sex.

10 vibrationslägen och fjärrkontroll.

Kroppssäkert i sammetslent silikon och ett ordentligt stopp.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook