Alla bästsäljare

Pipedream Fantasy Series Bondage Teaser Kit

Bondageset Pipedream

349,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Här är det perfekta nybörjarkit för dig som vill utforska din dominerande eller undergivna sida med ett bondage paket.
Detta allt i ett starter kit innehåller piska, smiska, handbojor, fjäderkittlare och ögonbindel.
Ett smisk och din älskare kommer att veta vem som bestämmer, ni kan ha många fetish och bondage lekar med detta set från Pipedream.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook