Alla bästsäljare

Mini G-spot Dildo You2Toys

Stimulator G-punkten

189,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Liten och effektiv kompakt G-punktsvibrator.
Tack vare den böjda spetsen på dildon så hittar du lätt din g-punkt för extrem njutning.
Spåren i sidan på dildon ger skönare känsla i vaginan när du penetrerar dildon.
Denna kompakta effektiva dildo är lätt att ta med i innerfickan eller handväskan mm så den finns till hands när lusten faller på.

7 vibrationslägen.
Uppladdningsbar.
Usb laddkabel ingår.
Silikon, Pu, ABS.
Färg: Rosa.

Total längd: 12,7 cm.
Penetrerande djup: 10,2 cm.
Diameter: 2,5 cm.

Produktdetaljer
9 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook