Alla bästsäljare
K-Y Anal Glid
  • K-Y Anal Glid

K-Y Anal Glid

Glidmedel Metall 42 G.

99,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Vattenbaserat glidmedlet K-Y är särskilt framställt till elektrosex och sexleksaker av metall.

Så om spekulum, powerboxes, sonder, metallpluggar eller metalldildos finns bland era favoritleksaker är K-Y ett bra glidmedelsval.

Även bra till urinrörslekar och anal.

Skonsam mot huden.

Det sterila och antibakteriella gelet har tagits fram och rekommenderas av gynekologer och genomgått många stränga kliniska test.

Kan användas tillsammans med latexkondomer.

42 gram.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook