Alla bästsäljare

Eros Aqua Glidmedel

Dildo Och Glid I Ett

129,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Eros Aqua är ett vattenbaserat glidmedel av medicinsk kvalité med mycket bra glidförmåga för alla sorters sexuella äventyr. 
Glidmedlen från Eros har gjort sig kända världen över för att hålla mycket hög kvalitet. 

Nu har Eros Aqua även kommit i en häftig dildoflaska.
Flaskan är helt slät utan några vassa kanter med ett skruvat mönster för ökad njutning och kan med fördel vändas på för att användas för skön penetration.


Glidmedlet har ett pH-värde på 4,5 vilket rekommenderas av gynekologer och är dermatologiskt testat. Återfuktande och skonsamt för slemhinnorna. 
Fri från oljor och parfym vilket gör den allergivänlig och doftfri.

Ger ett långvarigt glid utan att kännas kladdigt.
Går utmärkt att använda tillsammans med sexleksaker och är säkert att använda med latexkondomer.


Ett mycket bra glidmedel till ett mycket bra pris! 

Volym: 175 ml

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook