Alla bästsäljare
Swede Fruity Love Lubricant glide
  • Swede Fruity Love Lubricant glide

Swede Fruity Love Lubricant glide

Vattenbaserat

kolla priset!

Doft / smak
89,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Vårt mål har varit att utveckla ett fullständigt naturligt och säkert glidmedel utan att kompromissa med de viktigaste egenskaperna; långvarig glideffekt, mjuk och skön känsla, kondomsäkert, icke irriterande, pH-balanserat, vattenbaserat och lätta att skölja av.

Resultatet är en serie smakfulla glidmedel som bara innehåller ingredienser som också används av livsmedelsindustrin. Detta betyder att de är helt utan oönskade kemiska preparat och fullständigt ofarliga att slicka på.

Eftersom formuleringarna även är pH-balanserade så stör de inte den fina balansen i underlivet och minskar öven risken för svampinfektioner.

Formuleringarna innehåller inte heller parabener som annars är vanligt förekommande i glidmedel. Parabener är kända för att orsaka irritationer och många är allergiska.

Mängd: 100ml
Finns i flera dofter

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook