Alla bästsäljare
Pipedream Wanachi Body Massager
  • Pipedream Wanachi Body Massager

Pipedream Wanachi Body Massager dildo

Uppladdningsbar

Färg
769,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Wanachi Body Recharger är den första Wanachi kroppsmassagen med ett mjukt huvud och nacke som helt är tillverkat av Elite-silikon.
Drivs av en kraftfull uppladdningsbar motor.
Med den stänkskyddade Wanachi Body Recharger kan du njuta av att du aldrig behöver byta ut en ny uppsättning batterier igen, och aldrig oroa dig för röriga kablar.

Du kan välja mellan tio tysta vibrationsprogram. 
Håll strömbrytaren nedtryckt i tre sekunder för att slå på och tryck sedan på funktionsknappen vrid genom 3 intensiva hastigheter och 7 spännande pulserande sprogram. 

Med en premium, litiumdriven japansk motor, levererar Wanachi Body Recharger djupa, röra vibrationer, till skillnad från alla andra kompakta sladdlösa massager på marknaden.
Denna lättviktiga massager är ergonomiskt formad för extra komfort. 
Oavsett om du vill avlasta spänningar, minska muskelmattning eller njuta av ett lyxigt intimt möte med eller utan en partner, är det här oemotståndliga massager det perfekta valet.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook