Alla bästsäljare
Dildo Butterfly
  • Dildo Butterfly

Dildo Butterfly

Shots toys

449,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Vibratorn med den stora fjärilen är perfekt för att komma åt hela det känsliga området runt vaginan. Toppen kan rotera i fyra olika rythmer, fjärilen har 8 olika vibrations program. Man kan även styra åt vilket håll kulorna i staven roterar.

Rabbiten är tillverkad av ett mjukt jelly-aktigt material och den är därför mycket behaglig att använda. Vi rekommenderar att du använder ett glidmedel tillsammans med den då detta gör upplevelsen med den ännu bättre.

Rabbitvibratorn är känd från den amerikanska TV-serien Sex and the City och är för de flesta kvinnor en mycket orgasmfylld bekantskap.

Batteri ingår.

Totala längden: 23 cm

Införbar längd: 11 cm

Diameter: 3 cm

Produktdetaljer
12 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook