Alla bästsäljare
Kondomer Durex Ambassador
  • Kondomer Durex Ambassador

Kondomer Durex

Latex

Antal
30,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Glyder ambassadör - Durex, tillverkad av latex som är ett naturgummi, världens ledande kondom tillverkare, har sammanställt förmodligen den mest no-nonsense kondom någonsin! Pålitlig, känslig och enkel att Durex Glyder Ambassador är perfekt för nästan vem som helst.

.

Längd200 mm
Bredd: 52 mm
Tjocklek: 0,06 mm

Produktdetaljer
1 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook