X
Denna webplats använder cookies för att ge mer service, anpassa sidan och analysera trafiken Mer information Accept all cookies Personalize
Varumärken

Inget märke

Leverantörer

Inga leverantörer

Alla bästsäljare
  • Ny produkt

LELO Mia 2 Vibrator USB

Betyg 

Underbart Skön

699,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

 

Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehål

 

Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.

Beskrivning

MIA 2 från populära LELO är den perfekta följeslagaren på resan, stilfull och anspråkslös, alltid redo att på bara ett ögonblick egga sin användare.
Hennes lätta design och attraktiva "läppstiftslika" utseende gör att denna moderiktiga och diskreta vibrator kan tas med nästan överallt och njutas när som helst.
Lägg den i handväskan bland andra läppstift så är det ingen som ser din vibrator.

Denna andra generationsvibrator och har dessutom fått en starkare motor!

Som alltid med LELO följer form funktion: hon erbjuder precis kontroll genom sina 6 varierande stimulationslägen, och kan laddas via USB för enkelhets skull.
MIA, helt unik bland sina kollegor, är den perfekta presenten för individer och par som just upptäckt vibben eller för dem som njuter av att svara på en ingivelse när tillfället känns rätt.

Material:  ABS-plast - säker för kroppen!

Laddas via USB porten på t.ex. din dator.
6 olika och spännande vibrationer.
Upp till 1,5 timmars vibrationer på en laddning.

Produktdetaljer
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

LELO Mia 2 Vibrator USB

LELO Mia 2 Vibrator USB

Underbart Skön

Skriv din recension
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook