X
Denna webplats använder cookies för att ge mer service, anpassa sidan och analysera trafiken Mer information Accept all cookies Personalize
Varumärken

Inget märke

Leverantörer

Inga leverantörer

Alla bästsäljare

Fifty Shades Of Grey Silikon Ben Wa Balls

Betyg 

Knipkulor

299,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

 

Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehål

 

Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.

Beskrivning

Silikon Ben Wa Balls knipkulor är en del av den populära Fifty Shades of Grey kollektion som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom bästsäljartrilogin.

Knipkulornas original namn är Fifty shades of Grey Delicious Pleasure Silicone Ben Wa Balls. 
Du kan använda dem för sexuell tillfredställelse själv eller tillsammans med din partner eller för effektiva knipövningar och förstärka dina muskler i bäckenbotten mm.

De består två silverfärgade plastkulor som ligger inhyllade i ett skal av silikon. Längst nere på de två ben wa balls kulorna sitter ett silikonsnöre som gör det lätt att dra ut kulorna.
Silverkulorna kan också tas ut av silikonskalet och användas separat.

Dessa ben wa balls knipkulorna har den perfekta storlek och vikt för oerfarna som inte har provat att använda knipkulor innan.
Kulorna väger i allt 64 g.

Börja med att ligga ner med kulorna uppe och när du blir tillräckligt stark kan du börja med också att gå runt med dem, precis som Anastasia Steele gör det.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel när du ska föra upp Ben Wa Balls kulorna då det gör det mer behagligt att använda.

En snygg och fin silverfärgad satinpåse följer med till förvaring.

Produktdetaljer
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Fifty Shades Of Grey Silikon Ben Wa Balls

Fifty Shades Of Grey Silikon Ben Wa Balls

Knipkulor

Skriv din recension
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook