Alla bästsäljare
We-vibe Unite
  • We-vibe Unite

We-vibe Unite

Parvibrator För Båda

Färg
739,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Förenas tillsammans i härliga orgasmupplevelser med We-Vibe Unite Parvibrator.

Den unikt utvecklade We-Vibe-designen gör det möjligt för de två kraftfulla motorerna att stimulera både hennes G-punkt och klitoris samtidigt, medan den tillåter honom att ta del av njutningen.

När han tränger in i vaginan på samma gång som We-Viben stimulerar nämligen de kittlande vibrationerna även hans penis och ollon, och tar er båda till ett kraftigt klimax.

De 10 varierade vibrationsmönstren styrs enkelt med den enkla fjärrkontrollen.
Räckvidden är hela 3 meter så han kan också ta kontrollen och på avstånd bestämma hur mycket vibratorn ska stimulera henne.

Laddas via en medföljande USB-kabel. En full laddning ger er 60 minuters lektid.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook