Alla bästsäljare

Satisfyer Pro Traveler

Liten Men Otroligt Skön

369,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Den berömda och älskade Satisfyern har nu kommit med en ny modell pro traveler som du enkelt kan ta med dig på semestern.
Som alla andra Satisfyers stimulerar och tillfredsställer även denna dig med hjälp av pulserande tryckvågor som tar dig till extra djupa orgasmer, helt utan direkt beröring.
Som namnet antyder är det här en diskret och elegant utgåva som lämpar sig utmärkt för din hand- eller resväska då den är liten till storleken. Tystlåten och vattentät för intima stunder i badet.
Det magnetiska locket med sina guldfärgade detaljer garanterar en hygienisk förvaring och elegant look som man inte skulle kunna tro döljer en sådan intensiv sexleksak.
Använd den själv under onani eller bjud in din partner, luta dig tillbaka och bara njut.
Laddas enkelt via en magnetisk USB-sladd (ingår).
11 olika stimuleringsvariationer

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook