Alla bästsäljare
  • Ny

Rock-Off 80mm Precious Golden Passion

Liten Fin Klitorisstimulator.

199,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Precious Golden Passion ifrån Rocks Off är en härlig och skön klitorisvibrator för dig som gillar en klitorisstimulator som har olika lägen.
Den är väldigt liten till storleken, men är kraftig i sina olika lägen.

Vibratorerna i denna serien har helt nya, kraftiga och avancerade vibrationer som får dig att längta hem varenda dag när du är på jobbet.
Rocks Off är prisbelönta och kända världen över med dess utbud av fantastiska lyckospridare.

Precious Golden Passion tillhör Rocks-Offs specialutgåva med RO-80 i massor av spännande färger och motiv.

7 olika vibrationslägen.
8 cm lång.

Vattentätt.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook