Alla bästsäljare

Hot Octopuss DiGit

Klitorisstimulans

549,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

DiGiT är en kraftfull fingervibrator och den har 5 olika vibrationslägen som kan vibrera i olika styrkor. Den är väldigt ergonomiskt utformad så den sitter bra på fingret och stimulerar hela klitoris till nya härliga orgasmer. 

DiGiT har en utformning som gör den idealisk att använda som klitorisstimulering under sex. 

DiGiT är 100% vattentät så du kan njuta av dess stimulans både i dusch och bad.

När batteriet är slut laddar du den smidigt via den medföljande USB-kabeln. En liten förvaringspåse medföljer också. 

Material: PC, Silikon

Ytan: Silkeslen och slät.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook