Alla bästsäljare
Bullet plus dolphin
  • Bullet plus dolphin

Bullet plus dolphin

Njut under vatten

199,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

En klassiker i ny tappning. Vibrerande ägg med kraftfull vibrator och skön extrautrustning i form av en piggt kittlande delfin i mjukaste jelly. Reglerbar hastighet på vibratorn, 4 steg, och vattenskyddad är den också. Klara, färdiga, NJUT!

Drivs med 2 st AA batterier (medföljer ej).

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook