Alla bästsäljare
Pleasure pearls
  • Pleasure pearls

Ben Wa knipkulor

Guldfärgade knipkulor

119,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Guldfärgade "överkurskulor", diameter 18 mm.

Kulor att knipa om för att öva bäckenbottenmuskulaturen och därigenom slippa t:ex inkontinens och få starkare slidmuskler som hjälper upp sexlivet.

Dessa går att använda under samlaget för att stimulera mannen lite extra.

Nickelfria.

25 gram / kula

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook