Alla bästsäljare
Screamin Demon Mini Vibe
  • Screamin Demon Mini Vibe
  • Screamin Demon Mini Vibe
  • Screamin Demon Mini Vibe
  • Screamin Demon Mini Vibe

Screamin Demon Mini Vibe

Med Sköna Horn

199,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Screamin Demon mini vibe är en smart och kompakt mini vibe med flexibelt material som överför de intensiva vibrationerna hela vägen till topparna på hornen. Dess 3-hastighetsmotor har även ett pulserande läge som gör det lätt att släppa loss din inre nymf och samtidigt undersöka och upptäcka din favorit typ av intima ofog.
För hård och direkt stimulering av klitoris med Screamin Demon har den en pärla mitt emellan hornen som överför extremt starka vibrationer precis där du vill ha dom.

Screamin Demon är den perfekta klitoris vibrator för kvinnor som gillar starka vibrationer.

Kittla och reta bröstvårtorna och andra känsliga områden med hornen som förspel eller använda den för att hjälpa orgasmer komma snabbare och enklare solo eller med en partner. Det är en portabel och prisvärd sexleksak för kvinnor i alla erfarenhets nivåer och kan även användas under vatten för att förvandla en vanlig dusch eller bad till en ogudaktigt tillfredsställande upplevelse!

Själva bulleten kan man dra ur latexhöljet om man öskar, gör den även lättare att rengöra.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook