Alla bästsäljare
Cupid series waterproof
  • Cupid series waterproof

Cupid series waterproof

Olika färger och egenskaper

Färg
99,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

En elegant lila minivibrator som är vattentät och gjord i 100 % silikon. Silikon ger en len och smekfull känsla. Den lätt vågformade strukturen ger en skön känsla. Vibratorn har även en lite lätt böjd topp vilket gör att det lätt att punktstimulera alla möjliga erogena zoner som finns på kroppen. Vibratorn har 8 olika pulshastigheter och är mycket lätthanterlig med en knapp i botten.

Längd: 14 cm
Material: Silikon
Vattentät: Ja
Vibrator: Ja
Batterier: 2 x AA (Ingår ej )
Produktdetaljer
12 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook