Alla bästsäljare
Romantic lover purple
  • Romantic lover purple

Romantic lover purple

Härlig klassiker

66,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

En härlig klassiker. Mjuk och skön med ett markerat ollon och grovt markerade ådror, för att ge dig en extra skön stimulans. Steglös vibration för att ge dig varierad njutning.

En kula vid roten på dildon för att få lite extra njutning när det fyller på lite till.

Längd: 20 cm

Diameter: 3,5 cm (Lite grövre nertill)

Produktdetaljer
12 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook