Alla bästsäljare
Classic Silicone Rosa
  • Classic Silicone Rosa
  • Classic Silicone Rosa

Classic Silicone Rosa

7 Lägen Vattensäker

199,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Denna bör alla ha.

Den penetrerande delen av vibratorn är tillverkad i härligt, mjuk och praktiskt taget luktfri, kroppssäker silikon. Den känns väldigt bekväm och tjock. Själva vibratorn sitter i toppen och för att vara placerad i en silikonvibrator ger den ifrån sig mer än medelstarka vibrationer.

Denna dildon är inte för stor och inte för liten, lagom stor för de flesta. Hela vibratorn ger en mycket bra kvalitetsintryck och är mycket böjlig, flexibel i själva mitten.

Denna serie av vibratorer har 7 inställningar; en ökande, tre ökande och pulserande, samt tre olika hastigheter. Knappen sitten i botten och den används även för att stänga av vibratorn, genom att hålla knappen nere i någon sekund.

Den är även vattentätt och kan användas i duschen (ej badet). 

Vad mer kan man begära från en härlig klassiker?

Diameter: 4cm

Total Längd: 21cm

Drivs med 2 st AA/LR6 batterier (medföljer ej).

Produktdetaljer
12 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook