X
Denna webplats använder cookies för att ge mer service, anpassa sidan och analysera trafiken Mer information Accept all cookies Personalize
Varumärken

Inget märke

Leverantörer

Inga leverantörer

Alla bästsäljare
  • Ny produkt

Pillow Talk Racy Rosa

Betyg 

Luxurious Mini Massager

449,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

 

Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehål

 

Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.

Beskrivning

Pillow Talk är serien som utstrålar skönhet, lekfullhet och kraft.

Racy är en kraftfull minivibrator som erbjuder fantastiska vibrationer för stimulans externt eller på g-punkten. Den böjda toppen gör att den riktar in sig på din G-punkt om du väljer att använda den vaginalt. Toppen har även en perfekt form för att stimulera din klitoris. 

Racy är utrustad med en stark PowerBullet-vibrator som levererar kraftfulla vibrationer och där du själv kan välja mellan dess steglösa vibrationshastigheter.

Den är tillverkad av flexibelt och silkeslent silikon som känns bra mot huden. Dess mindre storlek gör den till ett praktiskt resesällskap så du får möjlighet att njuta vart du än befinner dig. 

Den skinnande knappen i botten tillför elegans och gör att du smidigt kan justera vibrationshastigheten genom att hålla in knappen. När du är nöjd stänger du enkelt av vibrationerna med ett knapptryck. 

Du laddar den smidigt via medföljande USB-kabel.

Diameter 2,5cm

Längd 12,5cm

Material Silikon och ABS plast

Produktdetaljer
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Pillow Talk Racy Rosa

Pillow Talk Racy Rosa

Luxurious Mini Massager

Skriv din recension
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook