Alla bästsäljare
Massager Wand Calexotics Hype
  • Massager Wand Calexotics Hype
  • Massager Wand Calexotics Hype

Massager Wand Calexotics Hype

10 Funktioner

599,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Ta med denna wand i duschen för en onanistund eller massera ömma muskler, den mångsidiga Hype Massager kan ta hand om alla dina behov.
Den extremt lena silikonkroppen, det flexibla huvudet och 10 vibrationsfunktioner är jag säker på att din njutning når nya höjder.
Denna kraftfulla massager är gjord med en flexibelt nacke och brett huvud som gör att du enkelt kan kontrollera den till vad du vill.
En intensiv motor inuti den flexibla axeln ger intensiva vibrationer för en lekfull kraftfull stimulans.
Njut av 10kraftiga vibrationer, passionerad pulsering och erotisk eskalering.
Oavsett om du tar ett dopp med en älskare eller njut av en ångande solosession, ser du fram emot upp till 2,5 timmars vattentät vibration.
Ladda din massager och återgå till njutning på bara 2 timmar med den medföljande USB-kabeln.
Den flexibla massagen är gjord av en hygieniskt överlägsen silikon.
Ftalatfri.

Diameter huvud: 4 cm
Total längd: 20 cm

Produktdetaljer
12 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook