Alla bästsäljare

Sensuva- Provocatife Shave Cream

Shave Cream

219,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

PROVOCATIFE från SENSUVA har nu kommit med en ny spännande massageolja kryddad med både fröolja av hampa och feromoner för att intensifiera attraktionen och stämningen.
Massageoljan är lyxig och lättglidande gjord på de finaste naturliga ingredienser som ger både fukt och glöd åt huden samtidigt som den ger rikligt med vitaminer och essentiella fettsyror som också är vårdande och läkande.
Hampfröoljans goda egenskaper är:
Rika på omega 3 och 6.
Full av värdefulla vitaminer som A och E.
Ger stöd åt immunförsvarssystemet.
Motverkar torr och kliande hud.
Innehåller föryngrande antioxidanter.
Oljebas: sojaolja, solrosolja, hampfröolja och aprikoskärneolja. .
En riktigt närande, läkande och attraherande massageolja!

Praktisk pump.

237 ml

Produktdetaljer
12 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook