Alla bästsäljare

Bad Kitty Penisring Vibrator

Cockring Vibration

149,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Penisring från Bad Kitty Naughty Toys  i mjukt och härligt TPE material vilket gör den extra skön att använda för härliga erektioner med kraftfulla vibrationer.
Den lilla vibratorn går lätt att ta bort om man vill använda utan eller känna vibrationer på annat sätt.
Fästs runt roten och kan även fästas runt pungen med den andra ringen för en underbar känsla, valet är ditt att utforska.
Det nopprade höljet ger en skön känsla mot t.ex klitoris vid kontakt.
Utmärkt sexhjälpmedel med steglös vibrator.


Material: TPE, ABS
Minsta diameter: 2,5 cm
Största diameter: 4 cm
Tjocklek på ring: 0,8 cm
Batteri: 3 st lr44 (en uppsättning medföljer)

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook