Alla bästsäljare
The Penetrator 2 Dongar I En Strapon
  • The Penetrator 2 Dongar I En Strapon
  • The Penetrator 2 Dongar I En Strapon

The Penetrator 2 Dongar I En Strapon

2 Dongar

339,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Nu kan du och din partner ta ert sexliv till nästa nivå! 
Detta är en spännande och njutningsfull strap-on med en sele som är lätt att använda som kommer göra att du och din partner kommer kunna njuta av varandra ännu mer. 

Denna strap-on är utrustad med en dong för dig (total längd: 10 cm) och en för din partner (total längd: 17 cm), för dubbel njutning.
Diameter: Ca:3 cm
Selen kan justeras från 81 cm till 112 cm.

Produktdetaljer
11 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook