Alla bästsäljare
  • Ny

Double Trouble

Fetish Fantasy Series

249,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Vill du och din partner testa på dubbelpenetrering och samtidigt ha händerna fria till annat?  Den är mjuk och följsam dildo i en smalare modell som har en naturtrogen utformning med mindre ådror och ett markerat ollon. Den sitter fast i två lagom töjbara ringar som träs över penis och pung för att ge dildon ett stadigt fäste och bäraren full kontroll över den. 

Pipedream Double Trouble kan användas både på riktiga penisar eller på strap on-dildos som har en pung eller annan bas att fästa den andra ringen runt.  Använd glidmedel och värm upp både vagina och anus innan penetration. Efter användning rekommenderar vi att du gör rent dildon med ljummet vatten och en rengöring som är avsedd för sexleksaker för att hålla din leksak fräsch och hygienisk.

Längd 14 cm och omkrets 2,5 cm.

Produktdetaljer
13 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook