Alla bästsäljare

Satisfyer Men Wand

Onani För Män

379,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

  • Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.
Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev. Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Bäckgatan 5 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle
  • Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan.
Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan. Ladda ner en blankett i pdf från vår sida, fyll i, skriv ut och skicka tillsammans med varan. Sexleksaker har ingen bytesrätt om ni inte har kommit överens med någon av oss innan du skickar varan.
Beskrivning

Älskar du tanken på extra kraftiga vibrationer och stilren design?
Då kommer du älska Satisfyer Men Wand Penisvibrator.

Wanden har mjuka flexibla sidor gjorda av läckert silikon som sluter åt om ditt skaft, samt ett långt och smalt handtag som ger ett bra grepp.

Den kraftiga motorn har 5 hastigheter och 10 mönster av stimulerande vibrationer. Det ger dig hela 50 olika kombinationer av intensitet och rytm, så att du kan variera efter dagens behov.

De rumlande vibrationerna fortplantar sig genom penisen, oavsett om du för wanden fram och tillbaka eller koncentrerar stimulering på den känsliga strängen under ollonet.

En vanlig lösvagina går inte att jämföra ned denna underbara skapelse.

Satisfyer Men Wand Penisvibrator är både uppladdningsbar och vattentät, så du kan njuta av många sköna stunder i badet.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook