Användarvillkor

Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.

Vi skickar alltid anonyma paket med avsändaren Anna Hedström Trålvägen 17 Varberg, och som innehåll står vårt telenr om det skulle vara något.


Leveransvillkor
Vi levererar till hela Sverige.

Vi skickar paketet samma dag som vi mottagit din order före kl 15.00.

Betalning
Alla priser på i G-Punktens webbutik är inklusive moms. Fast frakt på 49:- (Över 500:- fri frakt). Inga andra avgifter tillkommer.

Betalning sker genom Klarna.

Vi tillämpar lagen (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal, den s.k. distansavtalslagen.

Frågor
Har Du frågor angående ditt köp vänder Du dig till info@g-punkten.se.

Reklamationer
Om det är något tillverkningsfel på varan så ersätter vi dig med en ny vara. Skicka ett e-mail till info@g-punkten.se. Ange det ordernummer du får på ditt ordererkännande. Reklamationer ska vara oss tillhanda senast 14 dagar efter varans mottagande.

Outlöst paket
För outlöst paket tar vi ut en avgift på upp till 399:- beroende vad våran kostnad blir.

Falskbeställningar
Det är olagligt att beställa i någon annans namn utan dennes vetskap och alla sådana typer av "beställningar" polisanmäles! Ip-nummer loggas.

Avsändare på Ditt paket
Din beställning skickas med diskret avsändare: Anna Hedström.

Slutsåld vara
Oväntad stor efterfrågan kan innebära att en artikel i undantagsfall kan vara tillfälligt slut hos oss, viket händer väldigt sällan då vi har ett stort lager i Varberg. Vi kontaktar i dessa fall dig och kommer överens. (Hände endast en gång under hela 2011)

Åldersgräns
För att få beställa från G-Punkten webbutik måste du var minst 18 år gammal då det är 18 år på erotikfilmer.
Det finn ingen åldersgräns för att köpa sexleksaker i butiker, men vi på G-punkten kan avråda dig från att köpa sexleksaker om vi tycker att du är för ung.
Det är viktigt att man är vuxen nog att känna sin kropp och ta ansvar för sina handlingar. 

.

Avbeställning
Din order kan avbeställas så länge den inte har skickats. Ring eller mejla oss och kolla! Känner Du att Du ångrar Dig efter det att vi har skickat din order så är det bättre att du löser ut den och returnerar den till oss.


Följ oss på Facebook